Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از کارکنان رسمی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران گفتند: عدم اجرای ماده ۲۱ قانون مدیریت خدمات کشوری، اکنون ما کارکنان را با ۲۵ سال سابقه خدمت، دچار مشکل کرده است؛ به طوری که هیچ کجا ما را به رسمیت نمی‌شناسند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ از اواخر سال ۹۱ که شرکت راه‌آهن، سهام شرکت «بالاست» را از طریق فرابورس به گروه مالی بانک مسکن واگذار کرد، کارکنان رسمی این مجموعه با مشکل مواجه شده و با وجود پیگیری‌های انجام شده هنوز پاسخی دریافت نکردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین امر موجب نارضایتی این افراد شده و در تماس با پایگاه خبری صبح قزوین و بیان مشکلات، خواستار پیگیری مسئولان جهت رفع مشکلات خود شدند.

جمعی از کارکنان رسمی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین، پیگیر احقاق حقوق خود از این شرکت شده و اظهار کردند: از اواخر سال ۹۱ که شرکت راه‌آهن، سهام شرکت «بالاست» را که از شرکت‌های اقماری خودش بود را از طریق فرابورس به گروه مالی بانک مسکن واگذار کرد، ما به عنوان کارکنان رسمی این مجموعه دچار مشکل شده‌ایم.

آنها با بیان اینکه گروه مالی بانک مسکن به عنوان زیرمجموعه این بانک دولتی محسوب می‌شود، افزودند: به دنبال واگذاری این سهام، راه‌آهن تخلف انجام داده و قانون ۲۱ مدیریت خدمات کشوری را که باید قبل از واگذاری اعمال می‌کرد را برای کارکنان رسمی اجرا نکرده است.

راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران ما را به رسمیت نمی‌شناسد

این کارکنان معترض بیان کردند: عدم اجرای ماده ۲۱ قانون مدیریت خدمات کشوری، اکنون کارکنان رسمی راه آهن جمهوری اسلامی را با ۲۵سال سابقه خدمت، دچار مشکل کرده به طوریکه هیچ کجا ما را به رسمیت نمی‌شناسند.

آنها ادامه دادند: گروه مالی بانک مسکن اعلام کرده که ما موظف به اجرای ضوابط خاصی هستیم و نمی‌توانیم شما را رسمی اعلام کنیم، از طرف دیگر شرکت راه‌آهن ما را کارمند رسمی خود نمی‌داند؛ لذا همه ما سردرگم و بلاتکلیف هستیم و نمی‌دانیم جزو کارمندان رسمی راه‌آهن یا گروه مالی بانک مسکن محسوب می‌شویم.

کارکنان رسمی راه‌آهن ایران اذعان داشتند: اکنون که ما برای بازنشستگی و اقدامات دیگر مراجعه می‌کنیم با ابهام و مشکل مواجه می‌شویم و سازمان بازنشستگی کشوری کارمندان ما بازنشسته نمی‌کند و در واقع مانند یک توپ فوتبال ما را به هم پاس‌کاری می‌کنند.

از سال ۹۱ هیچگونه مزایایی دریافت نکرده‌ایم

آنها گفتند: با وجود اینکه حکم‌های رسمی کشوری داریم و از طرفی کسورات بازنشستگی ما جزو کسورات کارمندان رسمی است، اما سازمان بازنشستگی اعلام کرده ما شما را به عنوان کارمند رسمی دولت نمی‌شناسیم چون ردیف بودجه شما حذف شده است.

کارکنان رسمی راه‌آهن ایران ابراز کردند: از اواخر سال ۹۱ ما ۴۵کارمند رسمی که ۲۰ نفر از جامعه ایثارگران، خانواده شهدا و جانبازان محسوب می‌شوند، به گروه مالی بانک مسکن واگذار شدیم اما تاکنون هیچ گونه مزایایی دریافت نکردیم و در واقع دولت روی ما خط کشیده است.

این کارکنان معترض عنوان کردند: برای حل این مشکل وکیل گرفتیم و حتی به دیوان عدالت اداری نیز مراجعه کردیم که این نهاد به برخی از کارکنان حکم داده است؛ اما متاسفانه طی تعاملی که بین دیوان عدالت اداری و راه آهن وجود دارد تمام حکم‌های ما در اجرای احکام نادیده گرفته می‌شود و دستمان به جایی بند نیست؛ حتی به نهاد مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری نیز نامه ارسال کردیم اما به جوابی نرسیده‌ایم.

راه‌آهن تخلف انجام داده است

آنها اضافه کردند: سازمان خصوصی سازی اعلام کرده که راه‌آهن تخلف انجام داده و باید قبل از واگذاری به گروه مالی بانک مسکن، ماده ۲۱ در سال ۹۱ اجرا می‌شد؛ لذا ما را به عنوان کارکنان خود به رسمیت نمی‌شناسد؛ چراکه معتقد است راه‌آهن تخلف انجام داده از طرفی چون راه‌آهن دولتی است زیر بار تخلفش نمی‌رود.

کارکنان رسمی راه‌آهن ایران در پایان گفتند: ما جزو سازمان خدمات کشوری محسوب می‌شویم که با آزمون استخدامی وارد کار شدیم و اکنون با بیش از ۲۵سال سابقه کار در شرف بازنشستگی هستیم که از سال ۹۱هیچ‌گونه مصوبات دولت به ما تعلق نگرفته است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: گروه مالی بانک مسکن راه آهن جمهوری اسلامی مدیریت خدمات کشوری ما را به رسمیت سال سابقه سال ۹۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۶۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت کرامت مرزنشینان و ساحل‌نشینان خط قرمز دولت است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گمرک ایران، محمد رضوانی‌فر رئیس کل گمرک ایران امروز در نشست تخصصی قانون ساماندهی و نظارت بر مبادلات مرزی (کولبری و ملوانی)، گفت: با توجه به اینکه آئین‌نامه اجرایی این قانون از سوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز و سایر دستگاه‌های اجرایی در حال تنظیم است، اصلی‌ترین نظرات گمرک در راستای اجرای مطلوب این قانون باید جمع‌بندی و ارائه تا در این آئین‌نامه لحاظ شود.

رضوانی‌فر با اشاره به اینکه توسعه اقتصاد دریا محور، جز سیاست‌های اصلی برنامه هفتم توسعه، جهت‌گیری کلان دولت و از همه مهم‌تر فرمایشات و تأکیدات مقام معظم رهبری است، به عنوان اولین نکته و اقدام در اجرای این قانون، هر اقدام و تصمیم در این حوزه باید متناسب با موضوع توسعه اقتصاد دریا محور باشد.

وی افزود: معیشت و امتیازی که به مرزنشینان و ساحل‌نشینان و ملوانان ذیل رویه‌های مرتبط ارائه می‌شود، به قوت خود باقی است و قرار نیست خدشه‌ای به آن وارد شود.

معاون وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه حفظ و رعایت کرامت و عزت مرزنشینان و ساحل‌نشینان خط قرمز دولت است، اظهار داشت: مرزنشینان و ساحل‌نشینان که به عنوان مرزبانان از مرزهای این آب و خاک صیانت می‌کنند باید امتیازات ارائه شده به آنان در ذیل این قانون در کنار حفظ کرامت و عزت به آنها اعطا گردد.

این مقام مسؤول تصریح کرد: تمام مراحل مرتبط با تصویب و ابلاغ این قانون طی شده است و بررسی‌های لازم نیز در حوزه‌های مختلف از جمله دولت، صحن مجلس و کمیسیون‌های مربوطه انجام شده است و در حال حاضر مکلف به اجرای دقیق و مطلوب آن هستیم.

وی با تاکید بر اینکه اقتصاد شفاف و ضابطه‌مند حتماً به نفع اقتصاد مرزنشینان، مدیران نظارت کننده و اعمال کننده قوانین و مقررات و دستگاه‌های نظارتی است، گفت: در این مسیر و در ذیل اجرای این قانون باید با نظارت‌های سیستمی و کنترل‌های دقیق و استفاده بهتر و دقیق‌تر از سامانه‌ها، قانونمندی و شفافیت در اجرای قانون مرتبط با این رویه را بیش از پیش افزایش دهیم.

رضوانی‌فر خاطرنشان کرد: در مسیر اجرای قانون مبادلات و نظارت بر تجارت مرزی، گمرک با ارائه آموزش‌های لازم به ذی‌نفعان، رویه ملوانی را به یک رویه تجاری استاندارد تبدیل خواهد کرد تا در یک چارچوب و ضوابط معین، امتیازات در نظر گرفته شده در ذیل این قانون به خود ملوانان تعلق گیرد.

به گفته وی همه عایدی‌های حاصل از اجرای این قانون به خود استان‌ها و شهرستان‌های مربوطه تعلق خواهد گرفت و صرف توسعه گمرکات، بنادر، راه‌ها و زیر ساخت‌ها خواهد شد.

رئیس کل گمرک ایران در پایان عنوان کرد: ارائه گزارش‌های دقیق، منظم، یکپارچه، قابل اتکا و همخوان با یکدیگر در خصوص این رویه با در نظر گرفتن ساز و کار مطلوب برای تصمیم‌گیری از دیگر مواردی است که باید مدنظر قرار گیرد. همچنین تمام توافقات استانی و هماهنگی‌ها در این زمینه بایستی با در نظر گرفتن مفاد موردنظر در قانون مبادلات مرزی انجام و اجرایی شود.

کد خبر 6095903

دیگر خبرها

  • لیست کارگاه خوب تعمیر مبل زیر نظر اتحادیه در تهران
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • هم‌اینک دنیا فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل دارای حقوق‌ بین‌الملل به رسمیت می‌شناسد
  • تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن چشم‌انتظار مشارکت‌های مردمی است
  • بلاتکلیفی مسکن مهر ۲۸۵ واحدی گیان نهاوند
  • گلایه کارکنان از متوقف شدن اجرای طرح عقد قرارداد مستقیم با نیرو‌ها در برخی از شرکت‌ها
  • رعایت کرامت مرزنشینان و ساحل‌نشینان خط قرمز دولت است