Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناصر سلیمانزاده درباره «افزایش ۵۰ درصدی فوق العاده ویژه همکاران فرهنگی، از محل امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری»، اظهار کرد: به موجب تصویب نامه شماره ۱۳۸۰۹۱/ت۵۰۰۰۰هـ به تاریخ ۱۵ بهمن ماه ۱۳۹۳ هیأت وزیران، اجازه پرداخت فوق‌العاده ویژه مشاغل تخصصی، موضوع بند «۱۰» ماده «۶۸» قانون مدیریت خدمات کشوری، برای کارکنان ستادی وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مستقل زیر نظر رییس‌جمهور، که انجام فعالیت و وظایف تخصصی، ستادی، تحقیقاتی و حساس را به عهده داشتند برای حداکثر ۲۵درصد از مشاغل که واجد شرایط و ویژگی‌های مطرح شده در بند مذکور بودند، با احتساب مشاغلی که به تصویب هیأت وزیران رسیده است، متناسب با کارآیی و اثر بخشی کارکنان ستادی دستگاه‌های مشمول، حداکثر تا ۳۵ درصد حقوق و فوق‌العاده ‌های مستمر، ‌مشروط به اعمال اصلاحات ساختاری، نیروی انسانی، فناوری و واگذاری امور به بخش غیر دولتی(احکام مذکور در این قانون) و استفاده از منابع حاصل از صرفه‌جویی ‌های به عمل آمده و همچنین وجود اعتبار و تأیید سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور به نحوی که متوسط پرداختی به کارکنان آن دستگاه از ۶۰درصد سقف تعیین شده تجاوز ننماید، مجاز دانسته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر این اساس، وزارت آموزش و پرورش این مصوبه را طی بخشنامه ای، به ادارات کل آموزش و پرورش استان ها، ابلاغ کرد که بر اساس آن، از  تاریخ اول فروردین ماه ۱۳۹۵، بطور میانگین، ۲۱درصد «حقوق ثابت و فوق العاده های مستمر» تنها  ۱۵ رشته شغلی مورد تأیید سازمان اداری و استخدامی کشور، افزایش یافت.

سلیمانزاده ادامه داد: مشمولان طرح طبقه بندی مشاغل معلمان کشور، از تاریخ اول مهرماه ۱۳۹۴، از افزایش «حق شغل» به میزان  ۱۵، ۲۵، ۳۵و ۵۰ درصد و  از تاریخ اول مهرماه ۱۳۹۸، از افزایش «حق شغل»؛ «حق شاغل» و «فوق العاده شغل»،  تا ۵۰درصد برحسب رتبه شغلی، بر خور دار شدند.

رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و امور اداری، گفت: با ارسال بخشنامه شماره ۶۹۶۴۸۸ مورخ ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ سازمان برنامه و بودجه کشور، مبنی بر صدور مجوز افزایش ۵۰درصدی «امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری» به تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور که قبلاً از افزایش امتیازات فصل دهم بر خوردار نشده بودند، وزارت آموزش و پرورش از تاریخ اول اسفندماه ۱۳۹۸،   نسبت به صدور احکام افزایش ۵۰درصدی «امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری» طبق مفاد مندرج در مصوبات مذکور، برای تمامی فرهنگیان اقدام کرد.

وی افزود: پس از اجرای بخشنامه مذکور و کم اثر شدن طرح رتبه بندی معلمان، به دلیل برخورداری از برخی امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری، از سال ۱۳۹۴و بعد از  آن، بنا به پیشنهاد وزارت آموزش و پرورش و تصویب نامه هیأت وزیران، مصوبه «نظام رتبه بندی فرهنگیان» اصلاح و نسبت به برقراری «فوق العاده ویژه معلمان» براساس «رتبه شغلی» و «دوره تحصیلی» از ۹ تا ۲۱ درصد، اقدام و موضوع  طی بخشنامه شماره ۷۱۰/۱۵، جهت اجرا از تاریخ اول فروردین ماه ۱۳۹۹، به ادارات کل آموزش و پرورش استان ها ابلاغ شد.

سلیمانزاده با اشاره به خبرهای منتشر شده از سوی برخی از رسانه ها و خبرگزاری ها، مبنی بر ارائه مجوز افزایش فوق العاده ویژه به میزان ۵۰ درصد به تمامی فرهنگیان، تصریح کرد:  تا کنون هیچ مجوز جدیدی از سوی سازمان برنامه و بودجه، مبنی بر «افزایش فوق العاده ویژه به میزان ۵۰ درصد» صادر نشده است و به محض دریافت مجوز، مراتب طی بخشنامه ای جهت اجرا  ابلاغ خواهد شد.

وی گفت: همچنین، هیچ گونه اعتباری در این خصوص، در ردیف های بودجه ای این وزارتخانه، پیش بینی نشده است.

رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و امور اداری با اشاره به سخنان محمدباقر نوبخت، با عنوان این که «دستگاه های اجرایی می توانند با توجه‌ به منابع مالی خود، «فوق العاده های فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری» کارکنان خود را تا ۵۰ درصد  افزایش دهند و  نیز اعلام کرده اند که  از اواخر سال ۹۸این امکان وجود دارد و اگر دستگاهی اجرا نکرده، اقدام کند، گفت: ۵۰درصد افزایش حاصل از امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری، پیش تر در آموزش پرورش انجام شده است.

بر اساس گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، سلیمانزاده در پایان، بیان کرد: سقف پرداخت «فوق العاده ویژه» حداکثر  ۵۰درصد حقوق ثابت و فوق العاده های مستمر است که هنوز برای افزایش آن مجوزی صادر نشده است، ولی موضوع از سوی آموزش و پرورش در حال پیگیری است که به محض حصول نتیجه به استحضار همکاران محترم خواهد رسید.

4747

کد خبر 1519662

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: معلم معلمان وزارت آموزش و پرورش امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری وزارت آموزش و پرورش فوق العاده ویژه تاریخ اول ۵۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۲۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصل کار تعلیم و تربیت بر عهده معلمین است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد کرمی شامگاه دیروز شنبه، در جلسه شورای آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با تبریک هفته گرامیداشت مقام معلم افزود: معلمان در ابعاد مختلف و شاخه‌های گوناگون موجود در هر جامعه، انسان‌ها را تربیت می‌کنند، تربیت در آموزش و پرورش اتفاق می‌افتد و اصل کار تعلیم و تربیت بر عهده معلمین است.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان این مطلب که همه دستگاه‌ها، موظف به همکاری با آموزش و پرورش هستند و باید ظرفیت سنجی و بسترآفرینی برای تحقق اهداف نظام آموزشی و تربیتی انجام شود، ادامه داد: بهترین فرصت برای آموزش و پرورش مهیاست تا فرزندان جامعه را در مسیر رشد و بالندگی و توسعه همه جانبه شخصیت آنان تربیت کنند.

رئیس شورای آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان تاکید کرد: دانش آموزان دارای قابلیت‌ها و توانمندی‌های ذاتی فراوانی هستند که باید توسط معلمان و با هدفگذاری بلند، هدایت و ارشاد و تربیت شوند.

توانمندسازی معلمان و تقویت مدارس دولتی در دستور کار سال جاری

مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه از برگزاری بیش از هشت هزار عنوان برنامه در ایام هفته گرامیداشت مقام معلم خبر داد و افزود: مهمترین رویکرد دستگاه تعلیم و تربیت در سال جدید توانمندسازی معلمان و تقویت مدارس دولتی است.

حسن بروشکی افزود: سال ۱۴۰۳ سال نهضت ملی آموزش و اجرای پرشتاب سند تحول بنیادین خواهد بود.

وی ادامه داد: اگر چه بخش‌ها، حوزه‌ها و دستگاه‌های مختلفی در بدنه جامعه به مردم خدماتی ارائه می‌دهند؛ اما دستگاه تعلیم و تربیت مجموعه‌ای متفاوت و متمایز با دیگر نهادها است.

شایان ذکر است در ادامه این جلسه از سوی اعضا گزارشها، پیشنهادات و درخواستهای خود را بیان کردند.

کد خبر 6096785

دیگر خبرها

  • تجليل از معلمان بازنشسته و نمونه آموزش و پرورش کيش
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • اعتراض برخی دانشجو معلمان به نحوه گزینش در آموزش و پرورش استان گیلان
  • دستگاه‌ها به مسئولیت‌ در قبال آموزش و پرورش عمل نمی‌کنند
  • اصل کار تعلیم و تربیت بر عهده معلمین است
  • افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • ‌۱۰۵ هزار معلم جدید جذب آموزش و پرورش خواهند شد‌
  • تقدیر از معلمان و مدیران نمونه در همدان + تصویر